promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum bebizonyította, hogy 49 évesen is a világ egyik legszebb nője
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum egy vadító kék ruhában pompázott az iHeartRadio díjátadóján Los Angelesben.

A világhírű német szupermodell, Heidi Klum már több évtizede megbabonázza az embereket a szépségével, a divatszakma egyik ikonjának számít még mindig. Amerikában is rendesen befutott az utóbbi években, de nem modellként, hanem az America's Got Talent nevezetű tehetségkutató műsor zsűritagjaként, ahol egészen feltűnő jelenségnek számít a páratlan gyönyörűségével.

Heidi Klum 18 éves lánya, a szintén csodálatosan szép Leni Klum is elkezdett egy ideje modellkedni, és máris elképesztően sok felkérése van, hiszen legalább olyan gyönyörű, mint az édesanyja, szóval igazán fényes jövő elé néz a divatszakmában – Heidi Klum pedig minden bizonnyal végig mellette lesz, és ott segít neki, ahol csak tud, hogy belőle is hatalmas sztár legyen.

Heidi Klum jelenleg 49 éves, és még mindig lehengerlően szép, rengetegen rajonganak érte. A 4 gyermekes anyuka a minap az iHeartRadio díjátadóján is tiszteletét tette Los Angelesben, az emberek pedig alig tudták levenni róla a tekintetüket – teljesen érthető, hiszen a híresség egy nagyon bevállalós, bőségesen kivágott, csillogó, kék ruhában jelent meg az eseményen.

Ezzel ismét sikerült bebizonyítania Heidi Klumnak, hogy még mindig ő a világ egyik legszebb nője, aki a szépségével szinte még az időt is képes megállítani – itt lehet megnézni pár képet arról, milyen dögös volt az iHeartRadio díjátadóján:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás