promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tipikus Monica: a Jóbarátok sztárja kiment megtisztogatni a csillagját a hollywoodi hírességek sétányán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Courteney Cox szépen letakarította a nemrég kapott csillagját, ami a hollywoodi hírességek sétányán található.

Magyarországon is rengetegen imádják a Jóbarátok című komédia sorozatot, ami 1994-től egészen 2004-ig futott hatalmas sikerrel. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Courteney Cox is óriási sztárok lettek a szériának köszönhetően – sőt, utóbbi nemrég még csillagot is kapott a hollywoodi hírességek sétányán, ami hatalmas elismerésnek számít.

Az imént említett, február 27-én megtartott jeles eseményen ott volt Courteney Cox mellett Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is, vagyis a Jóbarátok sztárjai most is nagyon jó barátok. Ez érthető módon tényleg nagy dolog lehetett a színésznő életében, hiszen így örökre megmarad a neve, milliók fogják megcsodálni a csillagját a hollywoodi hírességek sétányán – éppen ezért nem mindegy, hogyan is néz ki az a csillag.

Courteney Cox nemrég mindenkit meglepett, mikor hirtelen megjelent a hollywoodi hírességek sétányán egy kis papírral és tisztítószerrel, majd elkezdte letakarítgatni a csillagját, hogy az úgy pompázzon, mint 1 hónapja, mikor megkapta – ezzel pedig bebizonyította, hogy ő a való életben is tiszta Monica, hiszen a Jóbarátokban is a tisztaság volt a karakter mániája.

Itt lehet megnézni pár felvételt a csillagját takarító Courteney Cox-ról, illetve magáról az átadásról is, amin a színésznő, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow mellett a Jurassic Park sztárja, Laura Dern is ott volt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás