promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Nicolas Cage 31 évvel fiatalabb felesége, Riko Shibata
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage-ről és a családjáról a reptéren készültek friss lesifotók.

Magyarországon is sokak kedvence Nicolas Cage, aki egyszerre zseniális és rendkívül furcsa színész. A filmjeiben mindig remek alakítást nyújt, viszont sokszor elvállal olyan alkotásokat, amik rettenetesen gagyik, és szinte kínozni lehet velük. Megfejthetetlen, hogyan működik a világsztár agya, mi alapján vállalja el a számára felkínált szerepeket, de az biztos, hogy folyton izgalmasak a döntései.

Nicolas Cage következő filmje a Renfield lesz, amit április 13-án mutatnak be a magyar mozik. A horror-vígjáték különlegessége, hogy Drakula szolgájáról fog szólni, a rettegett vámpírt pedig nem más alakítja benne, mint maga Nicolas Cage, szóval már emiatt is érdemes lesz megnézni – arról nem beszélve, hogy a fenti cikkben látható előzetes egy rendkívül szórakoztató és durva alkotást ígér.

Szinte folyamatosan dolgozik Nicolas Cage, de szerencsére a családjára is van ideje. A minap például a New York-i repülőtéren készült lesifotó a világsztárról, a tőle 31 évvel fiatalabb feleségéről, Riko Shibata-ról, illetve a tavaly született közös babájukról, Augustről – a színész természetesen elég feltűnő jelenség volt, szóval jól megbámulták őt az emberek.

Itt lehet megnézni a repülőtéren készült, friss lesifotókat a jelenleg 59 éves Nicolas Cage-ről és a családjáról – a felvételek alapján elmondható, hogy a híresség nagyon élvezi, hogy ismét apuka lett, a feleségével pedig jól érzik magukat együtt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás