promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Nicolas Cage 31 évvel fiatalabb felesége, Riko Shibata

Így néz ki Nicolas Cage 31 évvel fiatalabb felesége, Riko Shibata

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage-ről és a családjáról a reptéren készültek friss lesifotók.

Magyarországon is sokak kedvence Nicolas Cage, aki egyszerre zseniális és rendkívül furcsa színész. A filmjeiben mindig remek alakítást nyújt, viszont sokszor elvállal olyan alkotásokat, amik rettenetesen gagyik, és szinte kínozni lehet velük. Megfejthetetlen, hogyan működik a világsztár agya, mi alapján vállalja el a számára felkínált szerepeket, de az biztos, hogy folyton izgalmasak a döntései.

Nicolas Cage következő filmje a Renfield lesz, amit április 13-án mutatnak be a magyar mozik. A horror-vígjáték különlegessége, hogy Drakula szolgájáról fog szólni, a rettegett vámpírt pedig nem más alakítja benne, mint maga Nicolas Cage, szóval már emiatt is érdemes lesz megnézni – arról nem beszélve, hogy a fenti cikkben látható előzetes egy rendkívül szórakoztató és durva alkotást ígér.

Szinte folyamatosan dolgozik Nicolas Cage, de szerencsére a családjára is van ideje. A minap például a New York-i repülőtéren készült lesifotó a világsztárról, a tőle 31 évvel fiatalabb feleségéről, Riko Shibata-ról, illetve a tavaly született közös babájukról, Augustről – a színész természetesen elég feltűnő jelenség volt, szóval jól megbámulták őt az emberek.

Itt lehet megnézni a repülőtéren készült, friss lesifotókat a jelenleg 59 éves Nicolas Cage-ről és a családjáról – a felvételek alapján elmondható, hogy a híresség nagyon élvezi, hogy ismét apuka lett, a feleségével pedig jól érzik magukat együtt:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás