promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legendás magyar színész bőrébe bújt Nicolas Cage, hátborzongató, amit művel
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage Drakulaként tündököl a Renfield című filmben, aminek az előzetesében Lugosi Bélát is megidézi.

A Bram Stoker által papírra vetett Drakula gróf egy klasszikus horror karakter, aki a filmvásznon is rengeteg álmatlan éjszakát okozott már a nézőknek. A félelmetes vámpírt többek között Gary Oldman, Christopher Lee, Gerard Butler és még Leslie Nielsen is eljátszotta már, de az első ikonikus mozis megtestesítője nem más volt, mint a magyar származású Lugosi Béla, aki az 1931-ben bemutatott Drakula című filmben alakította a vérfagyasztó figurát.

Most eljött az ideje, hogy korunk legjobb és legfurcsább színésze, Nicolas Cage is kipróbálja magát Drakulaként. Április 13-án kerül a magyar mozikba a Renfield című horror-komédia, ami a világsztár által eljátszott, legendás vámpír szolgájáról (Nicholas Hoult) szól, aki nagyon szeretne végre szabad lenni, mivel úgy érzi, hogy elég egészségtelen, toxikus a kapcsolata a rettegett Drakulával.

A Renfield egyik új reklámszpotjában Nicolas Cage megidézi a Lugosi Béla-féle Drakulát, ezzel pedig biztos, hogy rengeteg magyarnak csal mosolyt az arcára – meg esetleg büszkeséget a szívébe.

A Chris McKay (A holnap háborúja, Lego Batman - A film) által rendezett Renfield az eddigi előzetesek alapján nagyon beteg, durva és szórakoztató lesz, Nicolas Cage pedig egyenesen lubickol a szerepben – érthető, hiszen végre kiélheti magát, és annyira megvadulhat, amennyire csak szeretne Drakulaként.

Itt lehet megnézni, ahogy Nicolas Cage megidézi Lugosi Bélát:

Itt pedig megnézhető a Renfield új, magyar szinkronos, korhatáros előzetese, amiben szakadnak a végtagok, fröcsög a vér, és még a poénok is ütnek, szóval könnyen lehet, hogy ez lesz az év egyik legelborultabb alkotása, amit mindenképp érdemes megnézniük azoknak, akik szeretnek félni és nevetni is egy filmen, ami bitang élvezetesnek tűnik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás