promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson egyetlen lánya szebb, mint valaha - Elképesztően nézett ki a díjátadón
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paris Jackson gyönyörűen festett Los Angelesben, Michael Jackson lánya álomszép.

Michael Jackson volt minden idők egyik legsikeresebb énekese, a pop királya, aki elképesztő slágerekkel ajándékozott meg minket egészen a 2009-ben bekövetkezett haláláig. Az életében bőven voltak botrányok és állítólagos felkavaró esetek is, de az biztos, hogy a pályafutása során sikerült átformálnia a zeneipart, és igazi ikonná vált az évtizedek alatt – a zenéit valószínűleg örökké hallgatni fogják az emberek.

Összesen három gyermeke van Michael Jacksonnak. Egyetlen lánya született, a jelenleg 24 éves Paris Jackson, aki követte édesapját a zenei pályán, és belőle is énekes lett. Ő mondjuk nem a pop, hanem inkább a rock műfaján belül kamatoztatta a tehetségét, és sokak szerint egészen különleges előadó, de eddig kicsit sem sikerült megközelítenie az apja sikerét – bár azt talán nem is lehet.

Paris Jackson nemcsak az énekhangjával, hanem a szépségével is képes megbabonázni az embereket, sokan szinte a csodájára járnak annak, hogy milyen gyönyörű nő lett Michael Jackson lányából. Nem csoda, hogy modellkedik is, ráadásul a legtöbb fontosabb divat eseményen is ott van, hiszen egészen nagy iránta az érdeklődés a divatszakmában.

A minap Los Angelesben készült pár friss felvétel Paris Jacksonról, aki természetesen csodálatosan nézett ki a Fashion Trust U.S. nevezetű díjátadón. A fiatal énekesnő egész bevállalós, mélyen kivágott ruhát viselt, így bárki megcsodálhatta a testét díszítő tetoválásokat – itt lehet megnézni a Paris Jacksonról készült képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás