promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Al Pacino 53 évvel fiatalabb barátnője, aki egy igazi bombázó
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Al Pacino és Noor Alfallah között gigantikus a korkülönbség.

Az Oscar-díjas Al Pacino minden idők egyik legjobb színésze, aki rengeteg kollégája számára számít igazi példaképnek. A fiatal hollywoodi sztárok is szinte mind azt mondják kivétel nélkül, hogy Al Pacino miatt lettek színészek, szóval elképesztő hatással van az emberekre – olyan alkotásokban láthattuk őt, mint például A Keresztapa, A sebhelyesarcú, Szemtől szemben, Az ördög ügyvédje vagy Az ír, de még hosszasan sorolhatnánk.

A zseniális Al Pacino már 82 éves is elmúlt, és ugyan bőven meglátszik rajta a kora, még mindig remek formában van összességében, és folyamatosan színészkedik, most is hibátlan alakításokat nyújt mindenben. Mondhatni egészen fiatalos a világsztár, az interjúkon még mindig vicces és gyorsan reagál – úgy tűnik, hogy szinte megfiatalítja őt a nála 53 esztendővel fiatalabb szerelme.

A gyönyörű Noor Alfallah már 2 éve van együtt Al Pacino-val, előtte pedig a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel járt, szóval talán nem túlzás kijelenteni, hogy az idősebb pasikra bukik – vagy csak az igazi legendák jönnek be neki, ez is egy szempont lehet számára a párválasztásnál.

A minap Los Angelesben készült pár friss lesifotó Al Pacino-ról és Noor Alfallah-ról, akik éppen egy romantikus vacsorára ruccantak ki. Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, és egyáltalán nem zavarja őket a gigantikus korkülönbség, ami sokakat szinte sokkol, mikor meghallják – itt lehet megnézni az imént említett felvételeket a legendás színészről és a csinos barátnőjéről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás