promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Beckinsale 49 évesen is a világ egyik legszebb színésznője, és ezt friss képekkel tudjuk bizonyítani
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Underworld óta tudjuk, hogy Kate Beckinsale egy kivételesen gyönyörű színésznő.

A magyar közönség leginkább a nagy sikerű Underworld-szériából, a Van Helsing című Hugh Jackman filmből, a Pearl Harbor - Égi háborúból, illetve az Adam Sandler-féle Távkapcsból ismerheti a csodálatos Kate Beckinsale-t, aki az első feltűnése óta Hollywood egyik legszebb színésznőjének számít, az évek alatt pedig egészen hihetetlen módon egyre csak szebb és szebb lett.

Kate Beckinsale gyönyörűsége már-már legendásnak számít, az emberek többsége egyszerűen nem bírja felfogni, hogy a világsztár 49 évesen hogy nézhet ki úgy, mintha csak 25 esztendős lenne. Nem tudjuk, hogy mi a színésznő titka, de az biztos, hogy egészen embertelen, hogy mennyire jól néz ki, hogy bírja ilyen bombasztikus formában tartani magát ennyi idő eltelte után is.

A rajongó/hódolói legnagyobb örömére most is aktív Kate Beckinsale, folyamatosan gyártja a filmeket/sorozatokat, de egyelőre sajnos úgy tűnik, hogy nincs a tervei között egy újabb Underworld elkészítése, pedig Magyarországon is rengetegen imádják a vámpírokkal és vérfarkasokkal izgalmassá tett szériát, ami már 5 filmet ölel fel.

A minap friss fotók készültek a lenyűgöző Kate Beckinsale-ről, aki egy enyhén átlátszó, brutálszexi ruhában mutatta meg a fájdalmasan tökéletes testét a Fashion Trust U.S. Awardson Los Angelesben – itt lehet megnézni a hírességről készült, elképesztően csábító felvételeket, amik bizonyítják, hogy tényleg ő Hollywood egyik legszebb színésznője:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás