promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Beckinsale elárulta, hogy miért randizik 20 évvel fiatalabb pasikkal
Borítókép:  Kate Beckinsale / Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Underworld-széria szexi sztárja, Kate Beckinsale egy elég kellemetlen, de annál érdekesebb kérdést kapott, amire nagyon frappánsan válaszolt.

Hollywood egyik legszebb színésznőjeként tartják számon a gyönyörű Kate Beckinsale-t, akit többek között a Van Helsing, Pearl Harbor – Égi háború és az Aviator című filmekből is ismerhetünk. Hihetetlen, de már 46 éves, és az utóbbi időben arról híresült el, hogy jóval fiatalabb pasikkal jön össze, hiszen tavaly például Ariana Grande exével, a 25 éves Pete Davidsonnal kavart.

A 24 írja, hogy Kate Beckinsale-nek van egy 21 éves lánya, és talán emiatt is kérdezte meg tőle egy sértően kíváncsi kommentelő, hogy vajon mi az oka annak, hogy folyton olyan idős férfiakkal jön össze, akik a gyerekei lehetnének. Meglepő módon a híresség válaszolt is, de az biztos, hogy abban nem volt köszönet:

„Mindegyik kapcsolatom azért volt, hogy téged bosszantsalak vele”

– vágott vissza Kate Beckinsale.

Ezzel pedig valószínűleg arra akart célozni, hogy sokak szerint csupán figyelmet szeretnének maguknak azok a hölgyek, akik akár 20-25 évvel fiatalabb fiúkkal folytatnak kapcsolatot. Kate Beckinsale-t pedig jó eséllyel egy kicsit sem érdekli, hogy mit gondolnak mások, amíg kortól függetlenül kedvére válogathat az érte megőrülő férfiak között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás