promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jeff Goldblum 30 évvel fiatalabb felesége, a gyönyörű Emilie Livingston

Így néz ki Jeff Goldblum 30 évvel fiatalabb felesége, a gyönyörű Emilie Livingston

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jurassic Park sztárjának, Jeff Goldblumnak már két gyereke született a táncosnőtől.

Jeff Goldblum az eddigi pályafutása során olyan remek és nagy sikerű alkotásokban szerepelt, mint például A függetlenség napja, A légy vagy a Jurassic Park. A '90-es évek egyik leghíresebb színésze volt, aki persze azóta is a köztudatban maradt, hiszen bárhol is tűnik fel, ott biztos, hogy maradandót alkot – a Thor: Ragnarökben is alig láthattuk őt, mégis ellopta az egész show-t.

Tavaly a rajongói legnagyobb örömére a Jurassic Word: Világuralom című filmben is szerepelt Jeff Goldblum, ráadásul a Jurassic Parkos társaival, Sam Neill-lel és Laura Dernnel. Sokak szerint az volt a film egyetlen igazi pozitívuma, hogy mindannyian visszatértek, és végre újra együtt láthattuk őket – nagy kár, hogy maga a film sajnos nem volt kifejezetten jó, ez pedig eléggé elrontotta az élményt.

Jeff Goldblum jelenleg 70 éves, és 2014 óta él boldog házasságban a táncosnőként ismert, csinos szerelmével, a nála 30 évvel fiatalabb Emilie Livingstonnal. A jelek szerint a hatalmas korkülönbség ellenére is nagyon jól érzik magukat együtt, hiszen már két közös gyermekük született, és bármikor a feleségéről beszél a színész, érezni rajta, hogy nagyon csodálja a párját, teljesen odavan érte még most, sok-sok együtt töltött év után is.

A minap Beverly Hills-ben készült pár friss lesifotó Jeff Goldblumról és a szerelméről, mindketten kényelmes ruhadarabokat választottak, és kézen fogva sétálgattak az utcán, szóval valóban úgy látszik, hogy szépen egymásra találtak – itt lehet megnézni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás