promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gondold át mit tetováltatsz magadra - ezek a sztárok nem tették.

Gondold át mit tetováltatsz magadra - ezek a sztárok nem tették.

Fotók & Programok

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hírességek ismertek a hatalmas személyiségükről, fényűző életmódjukról és természetesen az impozáns bankszámlájukról. Ennyi pénzből azt gondolnánk, hogy csak a legkiválóbb és legprecízebb tetoválásokba fektetnek be. Ez azonban nem mindig van így.

Íme a 10 legrosszabb híresség-tetoválás, amelyektől elborzadszhatsz, elnevetheted magad, és talán még könnyeket is hullathatsz a tetoválás elveszett művészete miatt.

1. Kendall Jenner ajaktetoválása: Kezdjük Kendall apró "meow" tetoválásával az alsó ajka belső oldalán. Bár aranyosnak és mókásnak tűnhet, ugyanakkor alig látható és gyorsan halványul. Nem igazán éri meg a fájdalmat és a költségeket, igaz?

2. Ed Sheeran kartetoválásai: Ednek egész szép gyűjteménye van tetoválásokból, de a karján lévő ketchupos palack tetoválása viszi a pálmát a legbizarrabbak közül. Ezzel tiszteleg a ketchup iránti szeretete előtt, de mostanra csak úgy néz ki, mint egy óriási piros paca.

3. Pamela Anderson tetoválása a felkarján: Pam szögesdrót-tetoválása a felkarján a 90-es években volt divatos, de nem öregedett jól. Elavultnak és egyszerűen csak ízléstelennek tűnik.

4. Megan Fox kar tetoválása: Megan karján lévő Marilyn Monroe-portré tetoválás 2012-ben még menő lehetett, de mostanra megfakult és elmosódott. Ráadásul Marilynt már annyiszor elkészítették a tetoválások világában,hogy már unalmas.

5. Scarlet Johanson egy napfelkeltét ábrázoló színes tetoválást készítetett anno a bal alkarjának belső oldalára. A színes tetoválás idővel megöregedett, a színei megfakultak és összefolytak.

6. Katie Price fenék tetoválása: Katie fehérnemű tetoválása eléggé visszatetsző, nemtudjuk mi járhatottKatie fejében mikor elkészítette. 

7. Ezra Miller tenyértetoválása: Ezra "Avada Kedavra" tetoválása a tenyerén lehet, hogy már nem nagy kedvence miután kirúgták a Harry Potter világából.

8. Bai Ling hát tetoválása: Bai Ling leopárda a háta alsó részén lehet, hogy menő volt a 90-es években, de mostanra már elavultnak és kissé giccsesnek tűnik.

9.J Balvin mellkas tetoválása: J Balvin tetoválása, amely az ikonikus batman szimbólumot ábrázolja kissé zavaró az összképet tekintve. 

10. Lil Wayne, aki az arctetoválásainak kiterjedt gyűjteményéről vált ismertté nem maradhatott le a listáról. Nehéz volt kiválasztani egyet, de az "I Am Music" felirat a jobb szeme felett volt az, ami a legabszurdabbnak tűnt az összes közül.

 

 

 

Borítókép:  profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás