promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves lett a kölyökkutyák királya, nem csak az emberek imádják őt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem meglepő, hogy a John Wick sztárja, Keanu Reeves remekül bánik az ebekkel.

Március 23-án érkezik a magyar mozikba a John Wick: 4. felvonás, amiben természetesen Keanu Reeves is visszatér, ráadásul állítólag ez a film volt eddigi élete legkeményebb munkája, ami minden bizonnyal annak köszönhető, hogy a szokásos 3-4 helyett állítólag 14 akciójelenet van a milliók által várt alkotásban – aminek az alábbi cikkünkben lehet megtekinteni az akciódús, kőkemény előzetesét:

2014-ben jött ki a John Wick első része, amiben a Keanu Reeves által alakított, visszavonult gyilkológép kutyáját megölik, ő pedig bosszút esküszik, és könyörtelenül lemészárol mindenkit. Azóta poénkodnak az emberek azzal, hogy ha valaki bánt egy kutyust, akkor felkészülhet arra, hogy majd John Wick levadássza őt – nos, úgy tűnik, hogy a színész a való életben is jól kijön az ebekkel.

Keanu Reeves a minap a The Tonight Show című beszélgetős műsor vendége volt, ahol természetesen a John Wick negyedik részét népszerűsítette. A műsorvezető, Jimmy Fallon készült neki egy mókás játékkal, amiben állati érdekességekről volt szó, a győztes pedig kapott az ölébe pár kölyökkutyát – nem meglepő módon az akcióhős győzedelmeskedett, így a végére ellepték őt a cuki kutyusok.

Ez is bizonyítja, hogy nemcsak az emberek, hanem a blökik is teljesen odavannak Keanu Reevesért, aki láthatóan nagyon élvezte, hogy olyan sok kölyökkutya veszi őt körül – itt lehet megnézni pár képet az esetről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás