promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 balhékerülő híresség, akit mindenki szeret - Nincs dráma, csak tehetség!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Unod már, hogy a legújabb celebbotrányról vagy vitáról hallasz? Elhoztunk nektek öt balhémentes színésznőt, akik tehetségükkel és kecsességükkel mindenhol meghódították a közönség szívét.

1. Emma Watson
Emma Watson a Harry Potter-franchise Hermione Grangereként vált híressé, de azóta világszerte a fiatal nők példaképévé vált. Sikeres színészi karrierje mellett jószolgálati nagykövetként az ENSZ-szel is együttműködött, és elindította a HeForShe kampányt a nemek közötti egyenlőség előmozdítása érdekében.

2. Keira Knightley
Az olyan korabeli drámákban nyújtott lenyűgöző alakításairól ismert Keira Knightley-t, mint a Büszkeség és balítélet és az Atonement, aktivista munkássága és a társadalmi ügyek iránti elkötelezettségéért is csodálják. Hangos szószólója a nők jogainak, és olyan szervezetekkel dolgozik együtt, mint az Oxfam és az Amnesty International.

3. Emily Blunt
Emily Blunt kifogástalan színészi képességeivel és elbűvölő személyiségével szeretett hollywoodi színésznő lett. Olyan sikerfilmekben játszott, mint Az ördög Pradát visel és a Hang Nélkül, de magánéletét sikerült távol tartania a bulvársajtótól.

4. Anne Hathaway
Anne Hathaway olyan filmekben nyújtott alakításaival nyerte el a közönség tetszését, mint a Les Misérables és a Neveletlen hercegnő. Emellett filantróp is, és olyan szervezetekkel dolgozik együtt, mint a St. Jude Gyermekkutató Kórház és a The Lollipop Theatre Network, hogy örömet szerezzen a súlyos betegségekkel küzdő gyerekeknek.

5. Zendaya
Zendaya mindössze 25 évesen máris tehetséges színésznőnek, énekesnőnek és divatikonnak számít. Platformját arra használta, hogy olyan témákról beszéljen, mint a faji igazságosság és a testpozitivitás. 

Egy olyan világban, ahol a hírességek botrányai uralják a címlapokat, ez az öt színésznő bizonyítja, hogy lehetséges sikeresnek és közkedveltnek lenni anélkül, hogy az ember veszélyeztetné az értékeit vagy a magánéletét. Tehetségük, és példaértékű magatartásuk és a világra gyakorolt pozitív hatás iránti elkötelezettségük különleges helyet szerzett nekik a rajongóik szívében világszerte.

 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás