promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Lovato szépen összeszedte magát, ismét lenyűgözően néz ki az énekesnő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Lovatónak rengeteg mélypontja volt manapság, de úgy tűnik, hogy sikerült túllendülnie rajtuk.

A kétszeres Grammy-jelölt Demi Lovato egykor a Disney éppen aktuális üdvöskéje volt, rengetegen szerették tőle a Rocktábor című filmet, amiben a Jonas Brothers tagjaival szerepelt. Nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is remekelt, de végül az utóbbi volt az, ami igazán vonzotta őt, így hosszú ideig Amerika egyik legismertebb és legnépszerűbb popsztárja volt – de aztán jöttek a zűrök, egészen meghökkentő dolgok történtek a hírességgel.

Demi Lovatónak sajnos komolyan meggyűlt a baja a kábítószerekkel, de az utóbbi években tiszta lett, új útra tért és ismét elkezdett énekelni. A rockosabb vonalon haladt tovább, hatalmas sikereket ért el, de a balhék így sem kerülték el őt, hiszen megesett, hogy elég furcsa dolgokat mondott, amiket még a legnagyobb rajongói sem tudtak hova tenni – de nem kell aggódni, ismét összeszedte magát.

Demi Lovato megint remek formában van, legalábbis erről árulkodnak azok a friss képek, amik nemrég Miami-ban készültek róla a Hugo Boss bemutatóján. Az énekesnő egyenesen ragyogott a dögös, fehér ruhájában, és úgy tűnt, hogy minden rendben van vele, újra a régi önmaga – és ugyan nem mosolygott, de így is határozottnak tűnt.

Itt lehet megnézni a friss felvételeket Demi Lovatóról, aki továbbra is az amerikai zeneipar egyik legszebb, legtehetségesebb énekesnője – reméljük, hogy továbbra is képes tartani magát, és elkerüli a jövőben a hatalmas botrányokat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás