promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztár az összeomlás szélén - Veszélyben Demi Lovato karrierje?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demi Lovato döntött, de még utoljára bulizik egyet.

Vége.

Legalábbis a CNN vette észre Demi Lovato pár nappal ezelőtti Instagram-történetét, amiben azt írta a népszerű és sikeres énekesnő, hogy

jelenleg az ágyból is képtelen kikelni, annyira rosszul érzi magát; mindenkit szeret és köszön mindent, de a jelenlegi turnéja lesz az utolsó turnéja. 

Az említett turné a „Holy Fvck" nevet viseli, és körülbelül egy hónapja indult el Iowa egyik legnépesebb városából, Des Moinesból. Utána Dél-Amerikába vette az irányt, két nappal ezelőtt pedig Santiago de Chilében tartózkodott. A Holy Fvck hátralevő részét az Egyesült Államokban tölti, és egyébként e koncertturné apropója a nyolcadik studióalbuma.

Külföldön, de főleg Amerikában, egyre bátrabban és őszintébben beszélnek arról, ha éppen nincsenek jól lelkileg: igenis bevallják, ha éppen depresszióban szenvednek, vagy bipolárisak, vagy csak éppen rossz időszakot élnek meg és fogalmuk sincsen még, hogyan jöjjenek ki belőle. Nem zárkóznak el az érzelmeiktől, hanem megélik őket. Nem bújnak el egy felcicomázott kirakat mögé, hanem vállalják önmagukat akkor is, amikor nem minden csodálatos. Arról is egyre többen mernek beszélni, ha éppen valamilyen függőségben szenvednek.

Lovato is ilyen, sőt, sosem csinált nagy ügyet a mentális egészségének állapotából, ahogyan a drogfüggőségéből és a szívproblémájából sem. Nem hozza szóba minden egyes alkalommal, de amikor kell, akkor megszólal a témában. Például a saját dokumentumfilmjében is - a „Demi Lovato: Dancing with the Devil" (Táncolás az ördöggel) - őszintén beszélt magáról, többek között a 2018-as kábítószertúladagolásáról is.

Az őszinteség luxus manapság, főleg azért, mert aki cenzúrázatlanul kimond és elmesél mindent magáról, azt jobban lehet támadni. Az őszinteség kiszolgáltatottá tesz, viszont így vagy úgy, de kifizetődőbb is. Szerencsére ezt már egyre több híresség is kezdi megérteni...

És hogy mi lesz Demi Lovato karrierjével a jövőben? Tényleg a Holy Fvck lesz az utolsó turnéja, vagy csak a kisebb depressziója beszélt belőle? Úgy érzem, hamarosan kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás