promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kommentelők szétoltották a magyar celebeket a Shazam! folytatásának díszbemutatója után
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar kommentelők pusztítóan humoros beszólásokkal illették a Shazam! folytatásának premier előtti vetítésén megjelenő magyar celebeket.

A Shazam! Az istenek haragja című szuperhősös film díszbemutatója után kapta a hideget és meleget a nyakába a magyar trash-, és celebvilág. A sztárok és ismert emberek már jó ideje járhatnak premier előtti vetítésekre is Magyarországon, így ők, a szerencsés kiválasztottak néhány szakmabeli társaságában már kedden élvezhették a legújabb popcorn-mozi minőségét, vagy éppen kiélhetik rajta dühüket, ha nagyon vacak volt. Természetesen hazai tv-s "hőseink" ritkán tudnak olyan élménybeszámolót adni, amelyből messzemenő következtethetéseket vonhatnánk le.

Tehát be kell érnünk a celebek villantásaival a Shazam! folytatásának kedd esti bemutatóját követően. Bár a suttogások és mindenféle spoilert nélkülöző véleménymorzsák alapján mindenki elégedett lesz a most berobbanó Shazam! Az istenek haragja című filmmel. Állítólag alsóhangon is hozza az első rész őrült és poénos rohanását, egy szuperhősmoziba bujtatott karakterfejlődést.

Vissza a magyar hírességekhez. Különböző fórumokon már felbukkantak a fényképek, hogy pontosan kik is tették tiszteletüket a DC legújabb üdvöskéjének debütálásakor. A kommentelők és fotelharcosok természetesen több-kevesebb empátiát és igazságot eldurrantva díjazták a legutáltabb/legimádottabb személyeket, illetve megjelenésüket, vagy akár létjogosultságukat.

A ValóVilág 11 emlékezeteset alakító párosa, VV Melina és VV Dani nem valószínű, hogy megköszöni ezeket a sorokat:

"Kétlábon járó világfájdalom és bánat egyben a vv dementorban. Jobb szélen meg a herétlen Danikácska."

Bár a párosnak kijutott a szép szavakból is:

"Nagyon cukik így együtt!"

A reality-t végül megnyerő VV Kriszti már a játék során sem adott a túl apró részletekre. Ezt most is kiszúrta egy kommentharcos:

"Jesszusom, mint egy boszorkány (van bibircsókja is...)"

A népszerűséggel mindig hadilábon álló VV Piros szintén a divat területén fogott mellé a jelek szerint:

"Úgy néz ki ebben a sapkában, mint aki szedi a vonaton a jegyeket."

A Shazam! Az istenek haragja budapesti premier előtti vetítésén ott volt G.w.M, Kulcsár Edina, Whisper Ton, VV Melina, VV Barna, VV Kriszti, VV Piros, VV Dani, Bogdányi Titanilla, Kármán Odette, Énb Lali (Kamarás Norbert), Viczián Viktória, Somhegyi Krisztián, Visváder Tamás és többek között Truckenbrod Fanni is.

Itt lehet megtekinteni Trenka Attila képeit az eseményről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás