promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Indiana Jones rajongók elsírják magukat örömükben, olyan zseniális szettekkel rukkolt elő a Lego

Az Indiana Jones rajongók elsírják magukat örömükben, olyan zseniális szettekkel rukkolt elő a Lego

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lego igazán boldoggá tette a Harrison Ford és az Indiana Jones rajongókat.

Harrison Ford egy olyan színész, aki az impozáns pályafutása során több ikonikus karaktert is képes volt eljátszani. Természetesen a Star Wars-szériából ismert Han Solo örökké az ő nevéhez fog kapcsolódni, de ilyen figura Indiana Jones is, akinek június 29-én érkezik a magyar mozikba az ötödik, és egyben utolsó kalandja Indiana Jones és a sors tárcsája címmel – alábbi cikkünkben megtekinthető a film szinkronos előzetese:

Az Indiana Jones-széria George Lucas és Steven Spielberg szerelemgyermeke, tökéletes keveréke a kalandnak, akciónak, humornak és a romantikának. Az egész világon imádják ezeket a filmeket, így természetesen már nagyon sokan várják az ötödik részt, ami sajnos elvileg Harrison Ford utolsó feltűnése lesz Harrison Fordként – vagyis Hollywood egyik meghatározó korszaka ér véget.

Nem csoda, hogy még a Lego is tiszteleg Harrison Ford és Indiana Jones előtt pár lenyűgöző szettel, amikért biztos, hogy teljesen odáig lesznek a széria rajongói, hiszen felelevenítik a filmek jellegzetes, klasszikus pillanatait és helyszíneit – rengetegen vártak már erre, hiszen a Lego mindig fantasztikus szettekkel rukkol elő, és ez most is így van.

A Lego összesen 3 Indiana Jones szettet dob a piacra április 1-én, az áruk 14.990 Ft, 15.990 Ft, illetve 59.990 Ft lesz. Aki szeretne egyet, az ne habozzon, minél hamarabb csapjon le, nehogy elkapkodják őket – íme pár kép a Lego hamarosan érkező Indiana Jones szettjeiről:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás