promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejesen pocsék lett az Indiana Jones 5. részének magyar címe, szinkronos előzetest kapott a régészprofesszor utolsó kalandja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tényleg ez lesz az Indiana Jones 5. magyar címe?

Nem olyan rég került fel az internetre az Indiana Jones 5. részének az előzetese, amiben végre belenézhettünk James Mangold produkciójába. Harrison Ford ezzel a filmmel fog örökre elbúcsúzni a régészprofesszor karakterétől, aztán végleg szögre akasztja a kalapot és az ostort.

A rajongókat egyértelműen lenyűgözték az eddig látott képkockák, biztosra vehetjük, hogy a jövő júniusban érkező film egy méltó lezárása lesz ennek a több, mint 40 éves franchise-nak, és a 2023-as év egyik legnagyobb filmélményét fogja nyújtani. A magyar rajongók alig várták, hogy szinkronos verzióban is láthassák ez előzetest, hiszen mindenkit az érdekelt, hogy vajon megmarad-e Indy jól ismert magyarhangja.

Örömmel mondhatjuk, hogy igen, ezúttal is Csernák János szinkronizálja Harrison Ford-ot, viszont a John Rhys-Davies által alakított Sallah új magyarhangot kapott, hiszen Gesztesi Károly sajnos 2020 januárjában elhunyt.

Az Indiana Jones utolsó felvonása magyar szinkronnal nézve is piszok jól néz ki, és nekünk is őszinte volt a mosolyunk egészen addig a pillanatig, amíg fel nem hangzott a film magyar címe. Sejtettük, hogy nem lesz egyszerű lefordítani a "dial of destiny-t", de ennél röhejesebb címadásra azért nem számítottunk.

Az Indiana Jones 5. része 2023. június 29-én érkezik a magyar mozikba; Harrison Ford ellenfelét ezúttal Mads Mikkelsen fogja alakítani, de Antonia Banderas is szerepet kapott benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás