promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa tökéletes alakjára nincsenek szavak, észveszejtően dögös az énekesnő

Dua Lipa tökéletes alakjára nincsenek szavak, észveszejtően dögös az énekesnő

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa a Versace divatbemutatóján tündökölt Kaliforniában.

Jelenleg Dua Lipa a világ egyik legnagyobb sztárja, ami kicsit sem meglepő, hiszen nála összejön az a három dolog, ami igazi ikonná képes tenni az előadókat: nagyon tehetséges, a csodálatos hangját rengetegen szeretik; különleges a stílusa, egyből fel lehet ismerni, ha róla van szó; és elképesztően szexi, sokan egyenesen a világ legszebb nőjeként emlegetik a gyönyörű énekesnőt.

Dua Lipa folyamatosan szállítja a hatalmas slágereket, sosem okoz csalódást, ráadásul a koncertjei is remek élményt nyújtanak. A zenélés mellett van egy saját podcastje is, a színészkedésbe is belekóstolt, ráadásul a divat világában is otthonosan mozog – de ez sem meglepő, hiszen gyakorlatilag minden ruhadarab remekül áll egy ilyen tökéletes alakkal rendelkező emberen.

A minap Kaliforniába látogatott Dua Lipa, hogy részt vegyen a Versace divatbemutatóján, az eseményre pedig egy teljesen fekete egyberuhát vett fel, ami nemcsak nagyon elegáns volt, de hihetetlenül dögös is – példásan emelte ki az énekesnő hibátlan alakját és ellenállhatatlan szépségét, szóval igazán jól választott magának a tehetséges világsztár.

Dua Lipa mellett a híres és botrányos előadó, Lil Nas X is elment a Versace eseményére, sőt, még egy közös képet is lőttek róluk, amiből kiderült, hogy utóbbinak jóval extrémebb a stílusa, mint az énekesnőnek – itt lehet megtekinteni pár képet az eseményről:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás