promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 érdekesség, amit nem tudtál A múmia gyönyörű sztárjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar származású Rachel Weisz ma ünnepli az 53. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Rachel Weisz édesapja nem más, mint a híres magyar feltaláló, Weisz György, aki 2020-ban hunyt el 90 éves korában.

2. 2006-ban Oscar-díjat nyert Rachel Weisz a legjobb női mellékszereplő kategóriában Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért.

3. Rachel Weisz 14 évesen kezdett el modellkedni, és rögtön az lett a beceneve a különleges szépsége miatt, hogy az Angol Rózsa.

4. 2011-ben Rachel Weisz összeházasodott Daniel Craiggel, akit sokan csak James Bondként ismernek – hosszú évekig barátok voltak, de végül egymásba szerettek.

5. Rachel Weisz első nagyobb mozifilmje az 1996-os Láncreakció volt, amiben Keanu Reeves és Morgan Freeman mellett láthatjuk őt.

6. Nem más volt annak idején Rachel Weisz iskolatársa, mint Borat és Ali G megtestesítője, a híres komikus, Sacha Baron Cohen.

7. Rachel Weisz ügynöke azt javasolta neki annak idején, hogy cserélje le a vezetéknevét, mert nehéz kimondani, de ő meg akarta tartani az édesapja vezetéknevét.

8. Kevesen tudják, de Rachel Weisz 1991-ben szerepelt Bryan Adams „There Will Never Be Another Night” című dalának klipjében.

9. Rachel Weisz annyira nincs oda a plasztikai és szépészeti beavatkozásokért, hogy szerinte az összes színésznek hanyagolnia kéne ezeket, hiszen azzal csak eltüntetik az értékes nüanszokat.

10. A legtöbben A múmia első és második részéből ismerik Rachel Weiszt, aki a harmadik részre azért nem tért vissza, mert nem tetszett neki eléggé a forgatókönyv – ezért végül lecserélték őt egy másik színésznőre.

Nézd meg galériánkat Rachel Weiszről, aki ma ünnepli az 53. születésnapját:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás