promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ahogy telnek az évek, Katy Perry egyre csak szebb lesz - Íme a bizonyíték!

Ahogy telnek az évek, Katy Perry egyre csak szebb lesz - Íme a bizonyíték!

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kary Perry egy olyan ember, akin minden ruha remekül áll.

Katy Perry félelmetes gyorsasággal repült a slágerlisták élére a 2008-as „I Kissed a Girl” című dalával, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, folyamatosan hozta nekünk a gigaslágereket, igazi világsztár lett, aki megkerülhetetlen alakja a modern zenei életnek – arról nem is beszélve, hogy ő nemcsak rendkívül tehetséges, hanem hihetetlenül gyönyörű is, sokan őt tartják a nőideáljuknak.

A 38 éves Katy Perry 2020-ban adott életet az első gyermekének, Daisynek, akinek az apja nem más, mint az énekesnő szerelme, a híresen jóképű színész, Orlando Bloom, akit a magyar közönség leginkább A Karib-tenger kalózai-, illetve A Gyűrűk Ura-szériából ismerhet. Állítólag vannak gondjaik, de szeretik egymást, és mindent megtesznek azért, hogy működjön a kapcsolatuk.

Katy Perry nem sokáig pihent a szülés után, jelenleg is nagyon aktív, több zenés és televíziós projektje is van, szóval egyáltalán nem tűnt el a köztudatból. Az évek alatt mondhatni divatikon is lett belőle, hiszen rendszeresen elég bevállalós, brutálstílusos ruhadarabokat láthattunk rajta, amik általában csodálatosan álltak rajta – nem meglepő, mivel felfoghatatlanul tökéletes alakja van.

Az alábbi galériában látható, hogy az évek alatt mennyire különböző stílusokban sikerült maradandót alkotnia a divatvilágban Katy Perrynek, aki ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre szebb és csábítóbb:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás