promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jól megöregedett a Jóbarátok sztárja, így néz ki most az 59 éves Lisa Kudrow
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lisa Kudrow már 59 éves, és rengeteget változott a Jóbarátok óta.

A Jóbarátok minden idők egyik legsikeresebb komédia sorozata, elképesztően sokan nézték annak idején a 6 főből álló baráti társaság életéről szóló alkotást, ami a streamingoldalaknak köszönhetően most szinte népszerűbb, mint valaha – ez azért van, mert újabb és újabb generációk fedezik fel maguknak ennek a remek szériának a zseniális humorát, szeretni való karaktereit.

Jennifer Aniston, Courteney Fox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mind fantasztikus karriert futottak be Hollywoodban, hihetetlenül sok pénzt kerestek, de sokan közülük már egy kicsit lecsúsztak, vagy csak nem láthatjuk őket nagyobb, komolyabb projektekben – egyértelműen Jennifer Aniston az, aki a leginkább ki tudott emelkedni a Jóbarátok után.

Sokak kedvence volt a Jóbarátokban Phoebe Buffay karaktere, akit Lisa Kudrow testesített meg utánozhatatlan módon. A bohókás figura eljátszása óta számtalan filmben és sorozatban szerepelt a színésznő, aki folyamatosan fel-feltűnik nagyobb mozifilmekben is, szóval egyáltalán nem tűnt el, most is folyamatosan kapja az ajánlatokat a rajongói legnagyobb örömére.

A minap friss felvételek készültek Los Angelesben a jelenleg 59 éves Lisa Kudrow-ról, akin ugyan már látszanak az öregedés jelei, de még mindig gyönyörű, igazán remekül néz ki – itt lehet megnézni az imént említett képeket a világsztárról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás