promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg úgy vacsoráznak Los Angelesben, mintha nem utálná őket a fél világ

Meghan Markle és Harry herceg úgy vacsoráznak Los Angelesben, mintha nem utálná őket a fél világ

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mostanában szinte mindenkit kiakaszt Meghan Markle és Harry herceg.

Meghan Markle és Harry herceg mindig is a brit királyi család fekete bárányai voltak, folyamatosan rengeteg támadást kaptak, így nem csoda, hogy hátat fordítottak a birodalomnak, és inkább az Egyesült Államokba „menekültek”. Persze még ez sem volt elég ahhoz, hogy békén hagyják őket a brit újságok, így azóta sincs nyugalmuk – bár sokak szerint azért bőven van rajtuk fogás.

Rengeteg embert irritál, hogy Meghan Markle és Harry herceg szinte folyamatosan sajnáltatják magukat, és hogy mennyire nem a valós világban mozognak. Folyton azt mondogatják, hogy szeretnének végre egy kis nyugalmat, mégis megállás nélkül szerepelnek, hiszen hol a dokumentumfilm-sorozatukkal házalnak, hol Harry herceg botránykönyvével, amiből elképesztően sok példány fogyott.

Még a legendás South Park című sorozat is könyörtelenül kiparodizálta Meghan Markle-t és Harry herceget, éppen ezért állítólag azt fontolgatja a sztárpár, hogy jogi útra tereli a dolgot, hiszen valóban nagyon keményen beléjük állt a népszerű animációs széria – bár a rajongók szerint az utóbbi évek egyik legviccesebb részét hozták nekünk a készítők.

Számtalan gondja van manapság Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, hiszen szinte közutálat tárgyai, de ez egyáltalán nem látszott rajtuk, mikor a minap elmentek egyet ebédelni Los Angelesbe – itt lehet megnézni a boldog párt:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás