promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle féltve őrzött titkát egy svájci lap írta meg, újabb fordulat következik?
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy közeledünk III. Károly koronázásához, úgy az is látszik, hogy az újságot Meghan Markle és Harry herceg kapcsán is erre a témára pörögnek rá.

Már korábban is rengeteg ikk látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon a Sussexiek ott lesznek-e őfelsége május 6-i koronázásán Nagy-Britanniában. Sokáig úgy tűnt, hogy erre a kérdésre a válasz egy abszolút igen, mivel III. Károly is nagyon szeretné ezt, annak ellenére, hogy Vilmos a bennfentes információk szerint annyira nem örült ennek az ötletnek.

Válaszokat még most sem tudunk, csupán a bizonytalanság lengi körbe a témát, ám mellékvágányon újabb és újabb hírek kapcsolódnak a koronázáshoz és a Sussexiek közös történetéhez. A ceremónia amúgy egy igazi csúcsesemény lesz, megannyi apró finomságokkal, például csak az eseményre írt zenedarabokkal.

Hogy a Sussexiek ott lesznek-e a koronázáson, egyelőre nem lehet tudni, de az is biztos, hogy az utóbbi időszakban is számtalan kényes szituáció akadt a brit királyi családban, amelyek végül elvezethetnek a végső döntés kimondásához egyik vagy másik oldalon. A Sussexiek pedig bármelyik döntés esetén rosszul járhatnak, hiszen vagy az ellenszimpatizánsok haragjával vagy a brit királyi család sértődésével kell szemebnézniük.

A Kiskegyed számolt be róla, hogy a schweizer-illustrierte.ch szerint egy bennfentes azt állítja, Meghan úgy érzi, kimaradt a koronázás körüli tervezésből. Ez pedig sejtetheti azt is, hogy nagyon szívesen részt vett volna a szervezésben. Ez pedig egy olyan titok lehet, amelyet eddig kevesen ismertek.

A Daily Mail pedig arról ír ezzel párhuzamosan, hogy Meghan és Harry csak az után fog dönteni, hogy részt vesznek-e a ceremónián, hogy megkapták a hivatalos meghívókat. Ám erre egyelőre nem került sor.

(via Kiskegyed)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás