promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez kabátja olyan drága, hogy egy átlagos magyarnak 6 havi fizetését kellene rááldoznia

Jennifer Lopez kabátja olyan drága, hogy egy átlagos magyarnak 6 havi fizetését kellene rááldoznia

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és G.w.M hasonló ízléssel rendelkezik.

Már sok-sok éve Jennifer Lopez a világ egyik legnagyobb sztárja, ami teljesen érthető, hiszen nála összejön az a 3 dolog, ami igazián ki tudja emelni a hírességeket: rendkívül tehetséges, nagyon karakteres, ráadásul hihetetlenül gyönyörű is – sőt, sokak szerint konkrétan nincs is nála szebb popsztár/színésznő, szóval kijelenthetjük, hogy óriási hatással van a közönségre a csodaszép J.Lo.

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Jennifer Lopez újra összemelegedett a régi szerelmével, Ben Affleckkel, ráadásul annyira jól sikerült a kapcsolatuk feltámasztása, hogy már össze is házasodtak, és jelenleg is a több milliós szerelmi fészkükön dolgoznak, hátha ott nyugalomra lelnek – hiszen bárhol is járnak, ott biztos, hogy fotósok hada fogadja őket, így folyton kamerák kereszttüzében élnek.

A minap Jennifer Lopez egyedül ment gyakorolni egy táncstúdióba, de még a kocsiból kilépve is sikerült lencsevégre kapnia őt egy fotósnak. A világsztáron ráadásul nem akármilyen ruha volt, ugyanis a kabátja állítólag 4800 dollárt, vagyis körülbelül 1,7 millió forintot ér – nem csoda, hiszen Gucci termékről van szó, vagyis valószínűleg G.w.M-nek és Kulcsár Edinának is elnyerné a tetszését.

Itt lehet megnézni a friss lesifotókat Jennifer Lopezről, aki természetesen fantasztikusan nézett ki a Gucci kabátjában – jól látható, hogy mit eszik rajta Ben Affleck, aki fülig szerelmes a vadító hírességbe:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás