promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vámpírmacskák léteznek? A látszat csal, de annál mókásabb
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a különleges macska egyszerre vicces és rémisztő.

Az emberek azóta imádják a macskás videókat, amióta csak létezik az internet. Érthető, hiszen ezek a végtelenül cuki, rettenetesen szemtelen lények sokak kedvencei, egyszerűen képtelenség betelni a mókás viselkedésükkel, és persze a folyton vicces reakcióikkal – a különleges kinézetű cicák ráadásul rendre egyik pillanatról a másikra a világháló és a közönség új kedvencei lesznek.

Most három Finnországban élő macska, Hugo, Toivo és Hannu a legfelkapottabb internetes cicusok, hiszen olyan speciális fajtához tartoznak, ami úgy néz ki, mintha egy denevér és egy cica keresztezése lenne. Nem hiába hívják ezeket az állatokat sokan vámpírmacskának, hiszen a hatalmas fogaikkal és füleikkel valóban olyanok, mintha éjszaka vérre szomjaznának – de persze a valóság teljesen más.

Az illusztrátorként dolgozó gazdi, Tuomas Ikonen szerint Hugo, Toivo és Hannu hiába néznek ki bizonyos szempontból félelmetesen, igazából még a légynek sem tudnak ártani, mivel nagyon kedvesek. Szeretnek játszani, az ablakon át nézni a madarakat, meg persze meleg helyeken feküdni – sőt, még azt is jól bírják, mikor a gazdi kislánya hirtelen magához öleli őket szeretetből.

Itt lehet megnézni pár képet a cuki „vámpírmacskákról”, amik valóban nagyon mókásan néznek ki, így érthető, hogy az internet miért kapta fel ennyire őket az utóbbi időszakban – bár vannak, akik szerint félelmetesen csúnyák, ezt mindenki eldöntheti magának:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás