promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné még mindig Anglia egyik legszebb nője

Katalin hercegné még mindig Anglia egyik legszebb nője

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné csak úgy ragyogott a férje, Vilmos herceg mellett.

Az utóbbi pár hónap rendkívül megterhelő volt a brit királyi család számára, hiszen tavaly szeptemberben, 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő, a nemzet jelképe, aki szinte mindent összetartott. Az uralkodást átvevő fiát, III. Károly királyt nem mindenki támogatja a briteknél, így mondhatjuk, hogy kicsit megkopott a tekintélye, ez pedig valószínűleg nem kis fejfájást okoz neki.

Az sem jött jól a brit királyi családnak, hogy Harry herceg nemrég megjelentetett egy botránykönyvet Tartalék címmel, amiben elég sok, kényes témát érint, ráadásul még a South Park is elég durván kiparodizálta őt a feleségével, Meghan Markle-lel együtt – vagyis jelenleg úgy tűnik, hogy talán egyedül Vilmos herceg és a felesége, Katalin hercegné azok, akiket viszonylag elkerülnek a botrányok.

Katalin hercegné és Vilmos herceg folyamatosan próbálják a lehető legjobban képviselni a brit királyi családot a különböző eseményeken, és ez általában össze is jön nekik, hiszen a herceg kedves, a hercegné meg egyenesen elbűvölő – arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű, sokan őt tartják Anglia egyik legszebb nőjének, Vilmost pedig az egyik legszerencsésebb férfijának.

A minap Walesbe látogatott Vilmos és Katalin, a hercegné pedig most is szinte ragyogott, egyetlen mosolyával mindenkit jobb kedvre derített – itt lehet megnézni az eseményről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás