promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné még mindig Anglia egyik legszebb nője
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné csak úgy ragyogott a férje, Vilmos herceg mellett.

Az utóbbi pár hónap rendkívül megterhelő volt a brit királyi család számára, hiszen tavaly szeptemberben, 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő, a nemzet jelképe, aki szinte mindent összetartott. Az uralkodást átvevő fiát, III. Károly királyt nem mindenki támogatja a briteknél, így mondhatjuk, hogy kicsit megkopott a tekintélye, ez pedig valószínűleg nem kis fejfájást okoz neki.

Az sem jött jól a brit királyi családnak, hogy Harry herceg nemrég megjelentetett egy botránykönyvet Tartalék címmel, amiben elég sok, kényes témát érint, ráadásul még a South Park is elég durván kiparodizálta őt a feleségével, Meghan Markle-lel együtt – vagyis jelenleg úgy tűnik, hogy talán egyedül Vilmos herceg és a felesége, Katalin hercegné azok, akiket viszonylag elkerülnek a botrányok.

Katalin hercegné és Vilmos herceg folyamatosan próbálják a lehető legjobban képviselni a brit királyi családot a különböző eseményeken, és ez általában össze is jön nekik, hiszen a herceg kedves, a hercegné meg egyenesen elbűvölő – arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű, sokan őt tartják Anglia egyik legszebb nőjének, Vilmost pedig az egyik legszerencsésebb férfijának.

A minap Walesbe látogatott Vilmos és Katalin, a hercegné pedig most is szinte ragyogott, egyetlen mosolyával mindenkit jobb kedvre derített – itt lehet megnézni az eseményről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás