promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lenyűgöző rovarportrék, amik álmatlan éjszakákat okozhatnak

Lenyűgöző rovarportrék, amik álmatlan éjszakákat okozhatnak

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerre félelmetes, és gyönyörű a látvány.

A bogarak, rovarok nem éppen a legközkedveltebb élőlények a Földön, hiszen nagyon sokan undorítónak tartják őket, és rettenetesen félnek tőlük, már a látványuktól is rosszul vannak. Akadnak olyan példányok, amik valóban vérfagyasztó kinézettel rendelkeznek, és komoly fájdalmat tudnak okozni, de természetesen bennük is megvan a szépség – az örök kérdés, hogy kinek mit jelent az.

Úgy tűnik, hogy a brit Rory J. Lewis képes meglátni ezekben az élőlényekben a szépséget, legalábbis erről árulkodnak a képei. A férfi 6 évvel ezelőtt kezdett el fotózni, pontosabban makrófotózni, és nagyon bevált neki a dolog, hiszen a rovarokról, bogarakról készült portréképei pillanatok alatt bejárták szinte az egész világot, és rengetegen megcsodálták már őket – bár biztos volt, akiben undort keltettek.

Rory J. Lewis makrófotói valóban nagyon látványosak, hiszen szinte a legapróbb részleteket is láthatjuk a modelljein. Ritka, hogy így láthatjuk ezeket a rovarokat, bogarakat, éppen ezért arattak olyan nagy sikert ezek a felvételek – és valószínűleg pontosan azért tartják őket olyan sokan kifejezetten félelmetesnek.

Itt lehet megtekinteni Rory J. Lewis rovar-, illetve bogárportréit, amik könnyen rémálmokat okozhatnak azoknak, akik rettenetesen félnek ezektől az élőlényektől – bár az is lehet, hogy akadnak olyanok is, akik a felvételeket nézve meglátják bennük azt a szépséget, amit a fotós is:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás