promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian bikiniben mutatta meg a formás testét, de valami nem stimmel a képekkel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kim Kardashian fürdőruhában pózolt, de mintha nem is ő lenne.

Kanye West egykori felesége, Kim Kardashian jelenleg a világ egyik legismertebb arca, de nem azért, mert valamiben kiemelkedően jó, vagy mert alkotott valami fontosat. Ő egy olyan híresség, aki azért lett híres, mert híres. Akármennyire is furcsán hangzik ez. A kiszivárgott szexvideója óta realitysztár, majd kőgazdag üzletasszony lett, de természetesen a modellkedésbe is belekóstolt.

Kim Kardashian influenszerként sem kutya, hiszen 346 millió Instagram követővel rengeteg világsztárt maga mögé utasít. Elképesztően sok pénzt keres a posztjaival, illetve a különböző márkáival. A Skims ruhamárka is az ő nevéhez fűződik, így nem csoda, hogy időnként saját maga reklámozza a kollekcióit – hiszen az ő tökéletesen formás testén gyakorlatilag bármilyen ruhadarab remekül áll.

A minap bikiniben fotózkodott Kim Kardashian, aki hol napszemüvegben, hol anélkül pózolt fürdőruhában egy luxuskocsi mellett, bár az kérdéses, hogy miért nem ment le a tengerpartra, ahol még értelme is lett volna a dolognak – bár sokan nem ezen akadtak ki, hanem azon, hogy a felvételeken a híresség szinte egyáltalán nem is hasonlít önmagára, mintha más szerepelne rajtuk.

Valószínűleg elég komoly utómunkának vetették alá a Kim Kardashianról készült fotókat, ezért hatnak helyenként nagyon furcsának. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy remekül néz ki a modell, igazán irigylésre méltó az alakja, illetve az „adottságai”:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás