promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A korábbi Amerikai Egyesült Államok elnökének lánya 31 millió dolláros szigetvillában tengeti napjait
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ivanka Trump keményen dolgozik legújabb projektjén - egy lenyűgöző, több millió dolláros kastélyon Indian Creeks exkluzív szigetfaluban, amely a floridai Miami Beach partjainál található.

Most új légifelvételek jelentek meg, amelyek ígéretes bepillantást engednek a luxusotthonba, amelyet hamarosan a világ irigyelni fog. A 31 millió dolláros árcédulával ez az ingatlan biztosan leesik az állunk.

A szigeti villa, amelyet Ivanka a férjével, Jared Kushnerrel fog megosztani, a fényűzés és a luxus csúcsát fogja jelenteni. Több emeleten elosztva, rengeteg olyan részlettel büszkélkedhet, amelyek még a legválogatósabb lakásvásárlókat is lenyűgöznék.

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépünk a bejáraton, a magasba szökő mennyezet, és a pompa olyan általános érzése fogad minket, amelyet nehéz szavakba önteni. Több lakóterülettel, modern konyhával, valamint luxus háló és fürdőszobákkal, ez az villa mindent kínál.

De az igazi látványosság a kültér. A lenyűgöző végtelen medencével, a hatalmas teraszokkal és a kilátással, amely olyan messzire nyúlik, ameddig a szem ellát.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás