promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Blunt: 10 érdekesség Hollywood egyik legszebb színésznőjéről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Blunt kereken 40 éves lett, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Emily Blunt 12 évesen kezdett el színészkedni, de különös ok vezérelte: állítólag nagyon dadogott, és az egyik tanára javasolta neki megoldásként.

2. A Hang nélkül című horrorfilmben John Krasinski alakította Emily Blunt férjét – ők a való életben is házasok, ráadásul a férfi rendezte a filmet.

3. Emily Blunt nincs fent Instagramon, és nem is tervezi, hogy regisztrál: a színésznő nem szeretné, hogy a közönség túlzottan megismerje a személyes oldalát, és ne tudjon elvonatkoztatni, amikor egy filmben színészkedik.

4. Nemcsak énekelni tud Emily Blunt, hanem csodálatosan képes csellózni is – a 2004-es Szerelmem nyara című filmben meg is csillogtatta a tudását.

5. A 2021-es Dzsungeltúra című kalandfilm reklámkörútján az egyik interjús nap során csúnyán becsiccsentett Dwayne Johnsonnal a kamerák előtt – és mivel jön a film folytatása, így lehet, hogy ez meg fog ismétlődni.

6. Eredetileg Emily Blunt lett volna a Marvel filmek Fekete Özvegye, de a Gulliver utazásai miatt nem tudta elvállalni – végül Scarlett Johansson kapta a szerepet.

7. Az ördög Pradát visel című film forgatásán annyira ügyelnie kellett az alakjára, hogy szinte végig éhezett – és nemcsak Emily Blunt volt így, hanem állítólag Anne Hathaway is.

8. Majdnem Emily Blunt váltotta Katie Holmest A sötét lovag című Batman filmben Christian Bale oldalán, de végül Maggie Gyllenhaalé lett a szerep.

9. Emily Blunt kedvenc filmjei között van az Elfújta a szél című klasszikus, illetve Steven Spielberg horrorja, A cápa.

10. Le akarta cserélni a vezetéknevét Emily Blunt, hátha egy jobban csengő névvel hamarabb befut Hollywoodban, de végül letett erről – a „blunt” amúgy azt jelenti angolul hogy tompa.

Nézd meg galériánkat Emily Bluntról, aki ma ünnepli a 40. születésnapját:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás