promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Guetta kockahasán sajtot lehetne reszelni, brutális formában van az 55 éves DJ
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

David Guetta nagyon jó kondiban van, simán elmehetne modellkedni is.

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb DJ-je a francia David Guetta, aki az eddigi pályafutása során olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint például Rihanna, Snoop Dogg, Kid Cudi, Kelly Rowland, Akon, Flo Rida, Nicki Minaj, Sia, Usher, John Legend, Justin Bieber vagy Rita Ora – szóval nem kis nevekről van szó, slágert slágerre halmozott az utóbbi években a népszerű lemezlovas.

A jelenleg 55 esztendős David Guetta többször is az első helyen végzett a DJ Mag legjobb lemezlovas szavazásán, nem hiába ismerik a világon szinte mindenhol a nevét, illetve a zenéit. Úgy tűnik, hogy a híresség nemcsak a ritmusos slágereire igényes, hanem a saját testére is, amit a minap büszkén mutatott meg a tengerparton, miközben a jól megérdemelt pihenését töltötte Miamiban.

David Guetta elképesztő kockahasat villantott, szinte sajtot lehetne reszelni a hasfalán, annyira kidolgozott és kigyúrt a lemezlovas teste. Biztos, hogy sokak számára meglepő, de valóban rendesen ki van pattintva a DJ, csúcsformában van a friss lesifotók alapján, amik a parton készültek róla – egyáltalán nem látszik rajta, hogy már a 60 felé araszolgat szép lassan.

Könnyen lehet, hogy sokan most először látják David Guettát, és néznek egy nagyot, hogy milyen jól néz ki a korosodó slágergyáros. Nem tudjuk, hogy mi a titka (bár ha tippelni kéne, akkor a rendszeres edzést és a diétát mondanánk), az viszont biztos, hogy bámulatosan fest a világhírű producer – itt lehet megtekinteni a róla készült, friss lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás