promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 54 évesen Kylie Minogue, akibe egykor a fél világ szerelmes volt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney-ben készült pár friss felvétel Kylie Minogue-ról.

Kylie Minogue már 1979 óta aktív, de 1987-ben robbantott először igazán nagyot a „Locomotion”, majd az „I Should Be So Lucky” című dalával, ami után a pop hercegnőjének nevezték az ausztrál énekesnőt. Évekig sorra adta ki a slágereket, majd a kétezres évek legelején új lendületet kapott a karrierje, miután kicsit stílust váltott, és ismét az egész világot az ujja köré csavarta az olyan szerzeményekkel, mint például a „Spinning Around” vagy az „I Can't Get You Out of My Head”.

A gyönyörű Kylie Minogue persze nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is aktívkodott, egyebek mellett szerepelt a Moulin Rouge! és a Street Fighter című filmekben is, utóbbiban Jean-Claude Van Damme oldalán láthattuk őt. Az évtizedek alatt igazi szexszimbólummű vált a híresség, aki most, 54 évesen is elképesztően jól néz ki, mintha szinte semmit sem öregedett volna 2000 óta.

Kylie Minogue-ról a minap Sydney-ben készült pár friss felvétel, amik bebizonyítják, hogy még mindig ő a világ egyik legcsinosabb nője. Rengetegen odavannak a csodaszép énekesnőért, aki annak idején elég bevállalós szettekben szerepelt a videóklipjeiben – nem meglepő, hogy még mindig hatalmas rajongótáborral rendelkezik, a hűséges hódolói sosem hagynák őt cserben.

Itt lehet megnézni az Ausztráliában készített lesifotókat Kylie Minogue-ról, aki egy érdekes, pirosas egyberuhában, és tűsarkúban villantotta meg a tökéletes alakját a kamerák előtt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás