promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth magyar származású feleségénél nehezen találnánk szebb nőt a világon

Chris Hemsworth magyar származású feleségénél nehezen találnánk szebb nőt a világon

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elsa Pataky ismét bebizonyította, hogy ő egy igazán páratlan szépség.

A People magazin szerint Chris Hemsworth volt 2014-ben a világ legszexibb pasija, ami nem csoda, hiszen a Thor-széria jóképű sztárja elképesztően jól néz ki. A tavaly bemutatott Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben látott, hihetetlenül kigyúrt teste igazi etalonnak számít Hollywoodban, sokan minden idők egyik legjobb pasijának tartják őt – nem meglepő, hogy a felesége is csodálatosan szép.

A magyar származású Elsa Pataky ismerős lehet a hazai közönségnek, ugyanis benne volt a Halálos iramban-szériában, ráadásul elég fontos szerepet kapott. Azóta már főszereplője is volt tavaly Az elfogás című Netflixes akciófilmnek, szóval ő sem unatkozik. Eddig összesen három közös gyermekük született a férjével, akivel 2010-ben házasodtak össze, és azóta is boldogok együtt.

A jelenleg 46 éves Elsa Pataky nemcsak színésznőként aktív, ugyanis modellként is tevékenykedik, illetve különböző márkákat reklámoz rendszeresen. Most például Madridba látogatott a Gioseppo kedvéért, és lehengerlő volt a sajtóeseményen, ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legszebb nője – bár ezzel valószínűleg mindenki tisztában van már.

Itt lehet megnézni pár friss képet az álomszép Elsa Patakyról, aki bárhova megy, ott biztos, hogy mindent beragyog a mosolyával, hiszen valóban egy páratlanul gyönyörű nő, Chris Hemsworth pedig egy nagyon szerencsés férfi:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás