promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lego különleges szettel készül A Gyűrűk Ura rajongóinak, de nem lesz olcsó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lego várva várt A Gyűrűk Ura-szettje több, mint 6 ezer darabból áll.

Valószínűleg a Lego is pontosan tudja, hogy az emberek mennyire imádják még most is a Peter Jackson által rendezett A Gyűrűk Ura-trilógiát, ami természetesen J. R. R. Tolkien könyvei alapján készült. Zsákos Frodóék kalandja legendás, a film helyszínei és szereplői pedig ikonikusak, hamarosan pedig egy fantasztikus Lego szett is meg fogja örökíteni őket a rajongók legnagyobb örömére.

A 10316-os számú Lego szett A Gyűrűk Urából ismert Rivendellbe varázsol minket, és összesen 6167 darabból áll. A kidolgozottság egészen káprázatos, arról nem is beszélve, hogy rengeteg figura jár hozzá, ráadásul összességében elég méretes és izgalmas darabnak tűnik. Ennek a zseniális szettnek köszönhetően feleleveníthetjük a kedvenc jeleneteinket a közkedvelt filmekből.

Nem ez az első alkalom, hogy a Lego a filmek szerelmeseinek kedveskedik a szettjeivel, de a rutinosak már tudják, hogy a rajongásnak ára van, így ez a március 8-án megjelenő Rivendell szett is elég borsos áron kerül a polcokra. Aki szeretné, annak 500 eurót, vagyis majdnem 200 ezer forintot kell majd fizetnie érte – és jobb, ha siet, mert ezek a termékek még így is hamar el szoktak fogyni.

Itt lehet megnézni pár képet a Lego A Gyűrűk Ura szettjéről, ami biztos, hogy rengeteg örömet fog okozni a filmek rajongóinak, hiszen a fotók alapján igazán méltó lesz hozzájuk:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás