promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth szuperdögös felesége fantasztikusan néz ki bikiniben
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elsa Patakyról Ausztráliában készültek friss lesifotók.

A Thor-széria sztárja, Chris Hemsworth pár éve mondhatni hivatalosan is a világ legszexibb férfija volt, legalábbis a People magazin szerint. Annak idején nagyjából mindenki egyetértett a döntéssel, hiszen a színész valóban nagyon jóképű, és még kigyúrt is. Tökéletesen illik hozzá a magyar származású, szintén színészként tevékenykedő felesége, Elsa Pataky, aki egy igazi szőke bombázó.

Elsa Patakyt a legtöbben a Halálos iramban-szériából ismerhetik, és már ott is mindenkit lenyűgözött a szépségével. A gyönyörű színésznő 2010-ben házasodott össze a férjével, és azóta is boldog házasságban élnek, már három közös gyermekük született. Úgy tűnik, hogy tényleg megtalálták egymás mellett a békét, boldogságot, hiszen nem igazán lehet hallani róluk botrányos pletykákat.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky a minap Ausztrália partjainál lazultak, a színésznő pedig elképesztően csábító volt bikiniben, teljesen érthető, hogy miért van oda ennyire érte a férje, aki ugyan kivételesen nem villantott kockahasat, de így is látni lehetett, hogy még mindig remek, Thor-szerű formában van – lehet, hogy máris ezerrel készül a következő rész forgatására?

Itt lehet megnézni azokat a felvételeket, amiket egy jókor, jó helyen lévő, szerencsés lesifotós készített a sztárpárról Ausztráliában – a képek bebizonyítják, hogy náluk szebb pár valóban nincs jelenleg Hollywoodban:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás