promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth szuperdögös felesége fantasztikusan néz ki bikiniben

Chris Hemsworth szuperdögös felesége fantasztikusan néz ki bikiniben

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elsa Patakyról Ausztráliában készültek friss lesifotók.

A Thor-széria sztárja, Chris Hemsworth pár éve mondhatni hivatalosan is a világ legszexibb férfija volt, legalábbis a People magazin szerint. Annak idején nagyjából mindenki egyetértett a döntéssel, hiszen a színész valóban nagyon jóképű, és még kigyúrt is. Tökéletesen illik hozzá a magyar származású, szintén színészként tevékenykedő felesége, Elsa Pataky, aki egy igazi szőke bombázó.

Elsa Patakyt a legtöbben a Halálos iramban-szériából ismerhetik, és már ott is mindenkit lenyűgözött a szépségével. A gyönyörű színésznő 2010-ben házasodott össze a férjével, és azóta is boldog házasságban élnek, már három közös gyermekük született. Úgy tűnik, hogy tényleg megtalálták egymás mellett a békét, boldogságot, hiszen nem igazán lehet hallani róluk botrányos pletykákat.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky a minap Ausztrália partjainál lazultak, a színésznő pedig elképesztően csábító volt bikiniben, teljesen érthető, hogy miért van oda ennyire érte a férje, aki ugyan kivételesen nem villantott kockahasat, de így is látni lehetett, hogy még mindig remek, Thor-szerű formában van – lehet, hogy máris ezerrel készül a következő rész forgatására?

Itt lehet megnézni azokat a felvételeket, amiket egy jókor, jó helyen lévő, szerencsés lesifotós készített a sztárpárról Ausztráliában – a képek bebizonyítják, hogy náluk szebb pár valóban nincs jelenleg Hollywoodban:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás