promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis lesifotók készültek a fürdőző Kylie Jennerről, csodás teste van Kim Kardashian féltestvérének

Bikinis lesifotók készültek a fürdőző Kylie Jennerről, csodás teste van Kim Kardashian féltestvérének

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kylie Jenner csillogó fürdőruhában élvezte a napsütést.

Kim Kardashian féltestvére, Kylie Jenner a világ egyik leggazdagabb influenszere/üzletasszonya, ráadásul ő az Instagram királynője is, hiszen a hölgyek közül neki van a legtöbb követője, ami jelenleg 378 millió felhasználót jelent. A mindössze 25 éves híresség arcát szinte mindenhol ismerik, ami egyesek számára meglepő lehet, mivel folyton azzal támadják őt, hogy semmihez sincs tehetsége, és semmit se rakott még le az asztalra.

Kylie Jennert valószínűleg nem hatják meg a támadások, de ha így is lenne, akkor is minden bizonnyal 100 dollárosokkal törölgetné a könnyeit, amikor a rosszindulatú kommenteket olvassa. Elképesztően sok pénze van, és valószínűleg egyáltalán nem érdekli őt, hogy mit gondol róla egy átlagember, hiszen ő már teljesen más körökben mozog, még látásból sem ismeri a középosztály életét.

A minap is éppen egy karibi szigeten tengődött Kylie Jenner, aki egy csillogó bikiniben élvezte a napsütést, egy lesifotósnak hála pedig mi is megcsodálhatjuk a formás testét, ráadásul különböző filterek, szépítő effektek nélkül – erre pedig nem igazán szokott lenni példa az Instagram oldalán, hiszen a híresség legendásan máshogy fest az életben, mint a közösségi oldalain.

Itt lehet megnézni a fent említett lesifotókat a napozó, fürdőző Kylie Jennerről, aki remekül néz ki fürdőruhában, valóban csodálatos az alakja – a mellette lévő titokzatos férfi pedig állítólag nem más, mint az egyik barátja, az ismert palesztin modell, Fai Khadra:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás