promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Titanic, így még sosem láthattad James Cameron klasszikusát

Visszatér a Titanic, így még sosem láthattad James Cameron klasszikusát

Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

A Titanic a 25. évforduló örömére felújított változatban, 3D-ben kerül a magyar mozikba.

1997-ben mutatták be a Titanic című romantikus, epikus filmet Leonardo DiCaprio és Kate Winslet főszereplésével. A James Cameron által rendezett alkotás gigantikus siker lett, szinte minden rekordot megdöntött, és hosszú évekig minden idők legnagyobb bevételét termelő mozifilmjének számított – a közönségre nagy hatással volt a Titanic tragédiájának lebilincselő története.

A Titanic összesen 11 Oscar-díjat nyert, egy igazi klasszikusról van szó, amit hosszú évtizedek múlva is ugyanúgy elővesznek majd az emberek, mint például az Elfújta a szél, a Casablanca vagy az Aranypolgár című örökérvényű filmeket. James Cameron valóban maradandót alkotott, a rajongók legnagyobb örömére pedig hamarosan ismét átélhetjük ezt a fantasztikus élményt, ráadásul nem is akárhogyan.

Magyarországon a 25. évforduló alkalmával február 9-én ismét mozikba kerül a Titanic, ráadásul felújított képpel és 3D-ben, hogy olyan élmény nyújtson, mint még soha. James Cameron mesterművét mindenképp érdemes minél nagyobb vásznon megnézni, hiszen ő egy olyan alkotó, aki igazi, nagybetűs Mozifilmeket készít – nem hiába tartják őt sokan minden idők egyik legjobb rendezőjének.

James Cameron nemrég az Avatar: A víz útja című filmmel ért el gigantikus sikert, és valószínűleg a Titanic hamarosan induló vetítéseire is hamar elfogynak majd a jegyek, így érdemes időben foglalnia azoknak, akik szeretnék megnézni a felújított, 3D-s változatot a mozikban.

Nézd meg galériánkat a Titanic című filmről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak