promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 érdekesség Justin Timberlake-ről, aki ma lett 42 éves
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Justin Timberlake 42. születésnapja alkalmából összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Justin Timberlake is a Mickey Mouse Clubban kezdte a karrierjét Britney Spears, Christina Aguilera és Ryan Gosling mellett.

2. 1999-től egészen 2002-ig Britney Spears pasija volt Justin Timberlake.

3. Justin Timberlake-et 2017-ben Oscar-díjra jelölték a Trollok című animációs filmhez készített „Can't Stop The Feeling” című daláért.

4. Hét éven keresztül volt az 'N Sync nevezetű fiúcsapat tagja, 1995-től 2002-ig, a banda feloszlásáig – utána kezdett hatalmas szólókarrierbe.

5. Justin Timberlake hatalmas botrányba keveredett 2004-ben, mikor a Super Bowl félidei műsor alatt letépte Janet Jackson felsőjét – erről bővebben az alábbi cikkünkben lehet olvasni:

6. 2009-ben a GQ magazin szerint Justin Timberlake volt a legstílusosabb férfi.

7. Egyszer valaki kiszedte a kukából a félig megevett pirítósát, és felrakta egy online licitálós oldalra – végül 1000 dollárért, vagyis mai árfolyamon nagyjából 360 ezer forintért vette meg egy 19 éves rajongója.

8. Justin Timberlake összesen 4 Emmy-díjat nyert, mindet a Saturday Night Live című műsorban elvégzett munkájáért.

9. 2007-ben kezdett el randizni Jessica Biellel, akivel 2012-ben összeházasodnak, és azóta is boldogok a két gyermekükkel.

10. Justin Timberlake állítólag nem érezte jól magát a stúdióban, miközben Madonnával vettek fel egy dalt, ezért a popdíva beadott az énekes fenekébe egy B12-vitamin injekciót.

Nézd meg galériánkat a szülinapos Justin Timberlake-ről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás