promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 80 éves Harrison Ford csinált egy sorozatot az Így jártam anyátokkal sztárjával
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Shrinking című sorozat az első kritikák alapján egészen fantasztikus lett.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Harrison Fordot, hiszen olyan legendás karakterek fűződnek a nevéhez, mint Han Solo vagy Indiana Jones. A világsztár már 80 éves is elmúlt, de szerencsére még mindig aktív, és remek formában van. Ezt bizonyítja az is, hogy nemrég leforgatta az Indiana Jones várva várt ötödik részét, amit a tervek szerint nyáron fognak bemutatni a mozikban.

Sőt, Harrison Ford még a Marvel univerzumhoz is csatlakozott, ugyanis szerepelni fog az Amerika Kapitány következő részében. De ez még nem minden, hiszen az Apple számára elkészített egy sorozatot is Shrinking címmel, amiben nem más mellett láthatjuk őt, mint az Így jártam anyátokkal című, sokak örök kedvencének számító széria Marshall Eriksenje, Jason Segel.

A Shrinking komédia létére egy gyászoló terapeutáról szól, aki úgy dönt, hogy minden eddig tanult, professzionális módszerét eldobja, és mostantól kezdve teljesen őszintén beszél a pácienseivel – ezzel pedig nemcsak őket változtatja meg drasztikusan, hanem közben saját magát is.

Az első kritikák éltetik a Shrinking című sorozatot, sokan azt írták, hogy szinte sírva nevettek rajta, ami mindenképp bizalomgerjesztő. Úgy tűnik, hogy Harrison Ford és Jason Segel belenyúltak a tutiba, szóval nem csoda, hogy az alkotás Los Angelesben megtartott premierjén is boldognak tűntek – itt lehet megnézni az eseményről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás