Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A tél semmit sem kímél: még a legszebb növényeket is fagykalitkába zárja

A tél semmit sem kímél: még a legszebb növényeket is fagykalitkába zárja

A tél semmit sem kímél: még a legszebb növényeket is fagykalitkába zárja

Színes

Promotions 05:20

Ideje megállni egy pillanatra, és megcsodálni ezeket a költői szépségű, fagyott növényeket.

Igaz, hogy a többnyire enyhe időjárás miatt nem mindig érezzük, de már javában tart a tél, ami időnként még hóeséssel is meglepett minket – bár sokak legnagyobb bánatára nem karácsonykor, így 2022-ben sajnos elmaradt az áhított fehér karácsony, ami az utóbbi években nagyon ritka volt Magyarországon.

A tél persze hozza magával a mínuszokat és a könyörtelen fagyot is, aminek nem mindenki örül, hiszen a hideg általában egyet jelent a kietlenséggel és egyes növények átmeneti búcsújával is – de hiába a zord időjárás, a zúzmara és a jég, még ilyenkor is tud szolgálni pár egészen lenyűgöző dologgal a természet.

Megvan a fagyott virágokban is a költői szépség, hiszen jégketrecbe zárva is csodálatosak, mintha örökre ilyennek kéne maradniuk. A szépséges növényeken érdekes mintát alkotnak a jégkristályok, tényleg meg lehet találni a látványukban azt, amin az ember is könnyedén el tud gondolkodni: az elmúlást és a mozdulatlanság varázsát.

Néha mindenkire ráfér, hogy egy pillanatra kiszálljon a mókuskerékből, és megnézzen pár képet, ami nemcsak gyönyörű, hanem érdekes és esetleg még elgondolkodtató is. Most jött el ennek az ideje – íme pár fotó, amin megcsodálhatunk fagyott dolgokat:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről