promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az Avatar zseniális rendezőjének felesége, Suzy Amis
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

James Cameron a feleségét is elvitte magával a Golden Globe-díjátadóra.

Sokak szerint a zseniális James Cameron minden idők egyik legjobb rendezője. Az utóbbi évtizedekben olyan alkotásokkal hódította meg a globális közönséget, mint például a Titanic, Terminátor, A bolygó neve: Halál, vagy az Avatar, aminek mindössze pár hete jött ki a 13 éve várt folytatása, ami elképesztően nagy sikert aratott, és mi is imádtuk – itt lehet elolvasni róla a kritikánkat:

Az Avatar: A víz útja két Golden Globe-jelölést is kapott, ugyanis esélyes volt a legjobb dráma, illetve a legjobb rendező díjára is. Végül a rajongók legnagyobb bánatára sajnos egyiket sem sikerült megnyernie, ugyanis mindkét kategóriában Steven Spielberg, illetve az életrajzi ihletésű alkotása, A Fabelman család győzedelmeskedett – de James Cameron valószínűleg nem búslakodik emiatt, hiszen az Avatar folytatása lassan átlépi világszerte a 2 milliárd dolláros bevételt.

A 68 éves James Cameron nem meglepő módon a nála hét évvel fiatalabb feleségével, Suzy Amisszal ment a Golden Globe-díjátadóra, és mindketten remekül néztek ki az eseményen. Olyan felvételek is készültek róluk, amin hatalmas mosoly van az arcukon, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy nagyjából 23 év házasság után is boldogok együtt.

James Cameron állítólag nem éppen egy egyszerű eset munka közben, hiszen mindig a tökéletességre törekszik, és ezért mindent meg is tesz, szóval a feleségének kötélből lehetnek az idegei, ha esetleg a rendező a magánéletében is olyan, mint a blockbusterei forgatásán – itt lehet megtekinteni a róluk készült felvételeket, amiket a Golden Globe-díjátadón készítettek róluk:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás