promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
48 milliót adtak egy használt seprűért, ráadásul nem véletlenül
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyit adjon egy használt seprűért.

Vannak filmek, amik az évek alatt különleges helyre kerültek a nézők szívében. Olyan alkotásokról van szó, amikhez kellemes emlékek kötik az embert, és rendszeresen elővesszük őket, ha nosztalgiázni akarunk, vagy csak egy kicsit kellemesebben érezni magunkat. Sok-sok ilyen film létezik, de van pár, ami akkora globális sikert aratott, hogy jó eséllyel emberek millióit köti össze még a mai napig is – ilyen a Harry Potter is.

Rengetegen nőttek fel a Harry Potter-szérián, amit a legtöbb rajongó évente legalább egyszer újranéz. Tényleg fontos filmekről van szó, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hiszen egészen szenvedélyes a közönség rajongása – de még ennek tudatában is egészen meghökkentő, hogy a minap valaki egy egész vagyont adott egy tárgyért, amit a Harry Potter első két részében használtak.

Egy aukción 128 ezer dollárért, vagyis nagyjából 48 millió forintért kelt el egy Nimbus 2000, amit maga Daniel Radcliffe használt a Harry Potter és a bölcsek köve, illetve a Harry Potter és a Titkok Kamrája című filmekben – vagyis valaki elképesztően sokat fizetett egy használt seprűért, amivel minden bizonnyal még takarítani sem lehet.

Az aukción még Harry Potter szemüvege, illetve Voldemort varázspálcája is gazdára talált, szóval ez is bizonyítja, hogy még most is Harry Potter-lázban ég a világ, és J.K. Rowling varázsvilága máig ugyanolyan releváns, mint 2011-ben, mikor véget ért a fő széria.

Itt lehet megnézni pár képet az elárverezett Harry Potter ereklyékről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás