promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még A Karib-tenger kalózai gyönyörű sztárjára? Kiábrándító lesifotók készültek most a színésznőről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keira Knightley mellett simán elmennénk az utcán.

A kétszeres Oscar-jelölt Keira Knightley a 2003-as A Karib-tenger kalózai című kalandfilmmel robbant be a köztudatba. A Johnny Depp főszereplésével készült alkotásban ő alakította Elizabeth-et, akit elrabolnak a kalózok, de a segítségére siet egy fiatal férfi (Orlando Bloom karaktere), aki nyilvánvaló módon szerelmes belé – rengetegen imádják ezt a filmet, hiszen izgalmas, szórakoztató és látványos.

A Karib-tenger kalózai után rendkívül felkapott lett Keira Knightley, hiszen nagyon tehetséges és gyönyörű volt, ez pedig egy elég ütős kombináció Hollywoodban. Jött az Igazából szerelem, a Büszkeség és balítélet majd egyebek között a Kódjátszma is, de még hosszasan sorolhatnánk. A színésznő most is aktív, bár már nem láthatjuk őt akkora alkotásokban, mint annak idején.

A minap friss lesifotók készültek az éppen Londonban sétálgató Keira Knightley-ról, aki a felvételek alapján kifejezetten kényelmesre vette a figurát, hiszen egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy igazi világsztár – sőt, egyesek szerint egyenesen kiábrándító volt az átlagos, hétköznapi megjelenése.

Bár hozzá kell tenni, hogy a visszajelzések alapján a legtöbb ember úgy gondolja, hogy Keira Knightley még így is elképesztően gyönyörű. A hírességnek nem kell mindig úgy kinéznie, mintha éppen egy címlapfotózásra készülne, hiszen ez nem Los Angeles, ahol minden sarkon ott egy lesifotós – bár most kivételesen pont sikerrel járt az egyik, itt lehet megtekinteni a képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás