promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrowként A Karib-tenger kalózai utolsó részében, ha rábólint a Disney ajánlatára
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jack Sparrow kapitány még utoljára visszatérhet a Karib-tengerre.

A bíróság Johnny Depp javára döntött a rágalmazási perben, amit exfelesége, Amber Heard ellen indított. A per előtt a Disney hallani sem akart arról, hogy újra a színésszel dolgozzanak, de azóta úgy tűnik, megváltozott az Egérgyár álláspontja.

Egy Disney-hez közeli forrás nemrég az ausztrál Poptopic-nak beszélt egy üzletről, ami arról szól, hogy Johnny Depp visszatér Jack Sparrow-ként A Karib-tenger kalózai szériához, amiért a stúdió 301 millió dollárt, vagyis átszámítva 113,7 milliárd forintot fizetne neki.

„A Disney érdekelt abban, hogy rendbehozza a kapcsolatát Johnny Depp-pel. Megkeresték a színészt az Amber Heard elleni rágalmazási pere előtt, és megkérdezték, hogy érdekelné-e a visszatérés egy-két újabb kalózos filmre”

- fogalmazott a forrás, aki azt is elmondta, hogy nem egy, hanem két produkcióban is számítanának Deppre, mégpedig A Karib-tenger kalózai 6., egyben utolsó részében, és egy Disney+-ra készülő spin-off sorozatban, ami a kalózkapitány életének korai szakaszáról szólna.

„Annyit mondhatok, hogy a stúdió már elkészítette a Jack Sparrow-ról szóló film tervét, így nagyon bíznak benne, hogy Johnny megbocsát nekik, és visszatér”

- állította a forrás.

A színész és a Disney egyelőre nem reagáltak a pletykára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás