promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Takarító volt, ma már havi 15 milliót keres a dögös képeivel ez a nő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 39 éves Courtney Bright az egész családját eltartja az intim fotóiból.

A Texasból származó Courtney Bright hosszú évekig takarításból élt. Házról házra járt, tisztára kefélte a vécéket, letörölgette az ételmaradékokat az asztalról, és megszépítette idegenek otthonait. Mindezt természetesen azért, hogy legyen pénz, hiszen a menedzserként dolgozó férjével összesen két gyermeket neveltek együtt, az pedig egyetlen keresetből elég nehéz odakint is.

A jelenleg 39 éves nő sokat gondolkodott azon, hogyan is kereshetne több pénzt úgy, hogy még a családjára is több ideje legyen. Ekkor jutott eszébe, hogy mivel nagyon csinos, ezért sokakhoz hasonló módon árulhatna a neten magáról intim fotókat, videókat, mivel abban elég jó pénz van – az ötletét támogatta a férje is, és hamar kiderült, hogy ez egy kifejezetten jó döntés volt.

Courtney Bright már egy ideje körülbelül 40 ezer dollárt, vagyis több, mint 15 millió forintot keres havonta a bevállalós anyagaival, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a férje felmondjon a munkahelyén (ahol amúgy napi 12 órákat kellett dolgoznia), és így egy keresetből éljenek áloméletet a gyerekeikkel – csodás, medencés otthonban, fantasztikus vakációkkal, nagy vidámságban.

Tény, hogy a kétgyermekes anyuka nagyon szexi, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak az intim képeire, amikért még fizetnek is. Úgy tűnik, hogy a 13, illetve 16 éves lányait sem zavarja ez a „kényes” munka, szóval tényleg jó döntés volt, hogy ezt a pályát választotta Courtney Bright – itt lehet róla megnézni pár felvételt, persze csak saját felelősségre:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás