promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ők fogják uralni a Sziget nagyszínpadát, Billie Eilish-sal az élen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érkezik a DJ Mag szavazáson első helyen végző David Guetta, a Florence + the Machine, és a Foals is.

Két év kihagyás után idén ismét dübörgött Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Olyan előadók- és bandák léptek színpadra, mint Justin Bieber, Dua Lipa, Calvin Harris, a Kings Of Leon, vagy az Arctic Monkeys csapata.

Természetesen a jövő évi fellépőkre sem lesz panasz, mivel igazi világsztárok érkeznek. Olyanok fogják uralni a nagyszínpadot, mint Billie Eilish, David Guetta, a Florence + the Machine, vagy éppen a Foals.

„Amikor felmerült a lehetősége, hogy Billie Eilish-t meg tudjuk hívni a jövő évi fesztiválra, olyan döntést kellett hoznunk, amit nagyon ritkán teszünk meg: egy nappal eltoltuk a Szigetet és most örömmel mondhatjuk, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán lép fel 2023-ban”

- írták a szervezők.

Persze ez még nem minden, érkezik például az Imagine Dragons csapata is a nagyobb nevek közül, de lássuk a teljes névsort:

Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons, Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amyl And The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Uncle Waffles, Frank Carter & The Rattlesnakes, Baby Queen, The Comet Is Coming, Easy Life, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens (DJ set), Mall Grab, Partiboi69, Parra For Cuva, Jungle By Night, yuné pinku (DJ set) és Hannah Grae.

A Sziget fesztivál augusztus 10-én startol és augusztus 15-ig tart majd.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás