Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki most a Grace klinika egykori sztárja, Katherine Heigl

Így néz ki most a Grace klinika egykori sztárja, Katherine Heigl

Így néz ki most a Grace klinika egykori sztárja, Katherine Heigl

Színes

Promotions 10:30

Katherine Heigl csak úgy ragyogott New York utcáin.

A Grace klinika című sorozat 2005-ben indult, és még most is megy, ráadásul hatalmas sikerrel. A Dr. Izzie Stevenset alakító Katherine Heigl a kezdetektől fogva a széria meghatározó alakja volt, de 2010-ben elbúcsúztak tőle a készítők, miután hatalmas mozisztár lett a színésznőből, és elkezdték őt rendesen felkapni a hollywoodi stúdiók – de egy csoda sem tarthat örökké.

Katherine a 2007-es Felkoppintva című romantikus-vígjáték gigasikere után lépett szintet, ugyanis szinte mindenki együtt akart dolgozni vele, mivel tehetséges, vicces és gyönyörű volt, szóval minden megvolt benne ahhoz, hogy valódi világsztár legyen belőle – ez pedig félig-meddig össze is jött neki, hiszen ezek után sorra jöttek ki a filmjei: 27 idegen igen, A csúf igazság, Bérgyilkoség és még sorolhatnánk.

Viszont hamar lelankadt a közönség érdeklődése és lelkesedése Katherine Heigl iránt, egyre kevesebb pénzt termeltek a filmjei, így újból elkezdett nyitni a televíziózás felé, de persze a mozinak sem fordított hátat – bár akármennyire is igyekezett az utóbbi években megtartani a státuszát, a rajongói legnagyobb bánatára sajnos már nem igazán szerepel fontosabb alkotásokban.

Katherine Heigl ettől függetlenül ugyanúgy aktív, ráadásul megjelent róla pár friss fotó is a minap, amik alapján bomba formában van a színésznő, hiszen csak úgy ragyogott a narancssárga ruhájában New York utcáin – itt lehet megtekinteni a róla készült felvételeket:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről