promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos égési sérüléseket szenvedett Jay Leno, így néz ki a baleset után a műsorvezető
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jay Leno éppen a garázsában dolgozott, mikor tűz ütött ki.

A jelenleg 72 éves Jay Leno humoristaként kezdte, majd a legendás Tonight Show műsorvezetőjeként lett világsztár. A magyar közönség minden bizonnyal a Hívatlan szövetséges című 1989-es akció-vígjátékból ismeri őt, amiben a Karate kölyök színésze, Pat Morita mellett szerepelt – a komikus színészi karrierje nem igazán kapott szárnyra, de a talkshow-ját imádta a közönség.

Jay Leno imádja az autókat, gyűjti is őket, igazán impozáns kollekcióval rendelkezik. A garázsában vannak drága sportkocsik, ritka oldtimerek és még egy 115 éves gőzhajtású automobil is. Utóbbi jármű sajnos hatalmas gondot okozott november 12-én, ugyanis éppen azon dolgozott a műsorvezető, mikor ráfröccsent valami az arcára és a testére, ami lángra kapott, és emiatt harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Jay Leno egyből kórházba került, ahol több bőrátültetésen is átesett, de állítólag jó volt a kedve, és még viccelődött is az orvosokkal, ápolókkal. Viszonylag hamar kiengedték, mivel szépen gyógyulnak a sebei, és szerencsére nem szenvedett súlyosabb kárt az arcbőre – viszont a kezének még mindig sok idő kell, hogy teljesen meggyógyuljon, legalábbis erről árulkodik pár friss lesifotó.

Mindössze pár hét telt el a baleset óta, de Jay Leno remekül néz ki, és állítólag már fellépni is volt. Úgy tűnik, hogy szerencsére nem törte meg őt ez a szörnyű eset, és csinálja tovább a dolgait – itt lehet megtekinteni a fent említett, friss lesifotókat róla, de csak saját felelősségre, hátha valaki esetleg érzékenyebb:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás