promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Gwyneth Paltrow férjét? Így néz ki az izmos testű Brad Falchuk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gwyneth Paltrow már 4 éve él boldog házasságban a jóképű férjével.

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow az utóbbi évtizedekben olyan remek alkotásokban bizonyította tehetségét, mint például a Szerelmes Shakespeare, Szép remények, A nagyon nagy ő vagy a Vasember, amiben ő alakította a Robert Downey Jr. által megtestesített Tony Stark szerelmét. A színésznő jelenleg is kifejezetten aktív, de mostanában nem éppenséggel a filmjeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem az egyesek szerint botrányos termékeivel.

Gwyneth Paltrow egyebek között még egy vagina illatú gyertyát is piacra dobott, ráadásul hihetetlen módon pillanatok alatt elkapkodták, szóval hiába tűnik sokak számára „beteg” ötletnek a dolog, ez ezek alapján mindenképp egy kifejezetten remek üzleti döntés volt a részéről – szeretett férje, Brad Falchuk pedig állítólag támogatja őt mindenben, így elvileg ennek az egyenesen intimnek nevezhető terméknek a megjelenése sem zavarta őt.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk 2018-ban házasodtak össze, és állítólag nagyon boldogok egymással. Erről árulkodnak azok a lesifotók is, amik a minap készültek róluk New Yorkban, miközben békésen sétálgattak – a csinos színésznő még rá is tette a jóképű, izmos szerelme vállára a fejét séta közben.

Nagyon szép párnak számít Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk, és erről most bárki meggyőződhet – itt lehet megtekinteni a fent említett, friss lesifotókat róluk:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás