Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Melltartó nélkül ment shoppingolni Florence Pugh, egy lesifotós megörökítette a látványt

Melltartó nélkül ment shoppingolni Florence Pugh, egy lesifotós megörökítette a látványt

Melltartó nélkül ment shoppingolni Florence Pugh, egy lesifotós megörökítette a látványt

Színes

Promotions 10:30

Úgy tűnik, hogy a dögös Marvelhősnő továbbra sem kedveli a melltartókat.

Az Oscar-jelölt Florence Pugh nemcsak tehetséges, hanem elképesztően gyönyörű is. Olyan filmekben szerepelt eddig, mint például a Fekete Özvegy, Fehér éjszakák vagy a Nincs baj, drágám, de leginkább mégis akkor hívta fel magára a figyelmet, mikor pár hete melltartó nélkül, egy szinte teljesen átlátszó ruhában jelent meg egy eseményen – így az egész világ megcsodálhatta a mellbimbóit:

A mindössze 26 éves Florence Pugh rengeteg támadást kapott a bevállalós szettje miatt, de őt egyáltalán nem érdekelték a rosszindulatú beszólások. Inkább kijelentette, hogy ő így szereti magát, ahogy van, és egyáltalán nem szégyelli a testét, szóval teljesen mindegy neki, hogy mit mondanak róla. Ezzel sokakat inspirált, így több hollywoodi sztár is csatlakozott hozzá, illetve a „szabadságot a mellbimbóknak” mozgalomhoz.

Most kiderült, hogy Florence Pugh nemcsak a fotósok hada előtt ilyen belevaló, hiszen nemrég shoppingolni is melltartó nélkül ment, a mellbimbói pedig ismét kíváncsi játékot játszottak a felsőjével – a színésznő rajonhó/hódolói pedig örülhetnek, ugyanis pont ott volt a környéken egy lesifotós, így sikerült megörökítenie pár felvétellel a világsztár dögös megjelenését.

Ezek alapján Florence Pugh tényleg nem az a szégyenlős fajta ember, ezzel pedig egyáltalán nincs gond, hiszen senkinek sem árt, viszont rengeteg embert boldoggá tesz ezzel – legalábbis erről árulkodnak a már-már kiéhezett kommentek, amik néha a képei alá szoktak jönni a közösségi oldalán.

Itt lehet megnézni a lesifotókat, amiken a melltartó nélküli Florence Pugh szerepel:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről